Accessoires
21 februari 2014 - Redactie MobileCowboys

Nooit meer je sleutels of beurs verliezen met Treasure Tags

Nokia houdt zich niet alleen bezig met smartphones maar ook met leuke gadgets. Het bedrijf heeft nu kleine NFC hangertjes gemaakt die je aan of bij je waardevolle spullen kunt hangen of bewaren. Wanneer de afstand tussen bijvoorbeeld je portemonnee of sleutels en je Nokia Lumia smartphone te groot wordt, dan verschijnt er een waarschuwende melding op het scherm. Iets wat erg handig is tegenwoordig gezien het feit dat er steeds meer gestolen wordt.

Je kunt zelfs meerdere Nokia Treasure Tags verbinden met je Nokia Lumia. Wanneer je één tag verbonden hebt met je sleutels en de ander verbonden hebt met bijvoorbeeld je portemonnee, kun je via icoontjes aangeven welke tag bij welk middel hoort. Ook kun je een foto gebruiken. Je kunt er maximaal vier verbinden. Elke tag kan geplaatst worden op je startscherm als een Live Tile en matcht met de kleur van je Tag.

De batterij is een muntbatterij en gaat ongeveer zes maanden mee. De Nokia Treasure Tag is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: cyaan, geel, wit en zwart. De adviesprijs is € 24,90.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl