Nieuws
24 augustus 2011 - Ron Smeets

Nokia's Symbian launch Hong Kong: "This time it's personal"

Later vandaag zal Nokia in Hong Kong een aantal Symbian nieuwtjes onthullen. Eerdere geruchten, en een teaser, deden al vermoeden dat het om Symbian Belle en eventueel al de eerste toestellen die daarmee uitgerust zullen worden gaat.

Vanochtend ontdekte ik op een Pakistaanse site nog een teaser (zie afbeelding hiernaast). Nokia zegt over de lancering in Hong Kong: "This time it's personal".

De presentatie wordt gegeven door Colin Giles. Ik ben benieuwd. Op de site van dit gerucht staat tevens een link naar de webcast. Nokia hoopt, zo bleek bij navraag over de presentatie, overigens dat niet iedereen de webcast gaat bezoeken omdat de stream daar wellicht niet tegen kan ;-) Wat er precies geintroduceert gaat worden wilde Nokia nog niet bevestigen, maar dat zal niemand verbazen. Ik denk dat Symbian Belle een zekerheidje is. Of er ook toestellen onthuld gaan worden is niet zeker, maar bij de presentate van Symbian Anna was dat wel het geval, dus...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.