Geruchten
07 september 2005 - Ron Smeets

Nokia's nieuwe slider phone ?

Het leek erop dat Nokia's sliderphone avonturen na de 7650 baksteen aardig in de ijskast beland waren, maar als we de geruchten mogen geloven dan komt daar binnenkort verandering in.

Hiernaast staat al een foto van wat de opvolger van de N70 zou moeten worden, volgens Phonemag. De N80, zoals ze ;m voor het gemak even gedoopt hebben, is een slider phone met 3 MP cam en iPod witte behuizing.

Of het toestel dan ook geschikt is voor iTunes, is nog niet bekend, maar Nokia zal 'm niet voor niets de iPod kleuren geven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.