Toestellen
25 maart 2006 - Ron Smeets

Nokia's Musicphone toch deze lente in de winkel

In tegenstelling tot eerdere berichten heeft het er nu toch alle schijn van dat Nokia haar langverwachte en veelgeplaagde Musicphone, de N91, nog deze lente in de winkels zal weten te krijgen.

Moconews had haar berichtgeving over een mogelijke releasedatum eind dit jaar al aangepast naar Q1 van dit jaar (foutje), maar zoals jullie wellicht ook weten duurt het eerste kwartaal tot eind volgende week. . . Enfin als Q2 gehaald wordt, dan is dat toch nog een half jaartje eerder.

Goed voor Nokia, maar het heeft toch meer dan een jaar geduurd, als de release datum in Mei gehaald wordt waarover ook het AD spreekt, sinds de eerste introductie en foto's online verschenen.

Hopelijk voor Nokia zorgen de negatieve berichten van de afgelopen maanden er niet voor dat de N91 alsnog flopt.Gerelateerde links:
Release Nokia's N91 verder weg dan verwacht
Nokia N91 crashtest
N91 niet onder de kerstboom
Nokia showt N-series
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.