Accessoires
25 mei 2006 - Ron Smeets

Nokia's multimedia en navigatie car kit

Nokia's nieuwste car kit, de CK-20W, wordt standaard geleverd met een afstandbediening en support voor het afspelen van digitale muziek vanaf je (Nokia) GSM rechtstreeks via het speakersysteem dat in je auto aanwezig is.

Behalve de meeste Nokia toestellen ondersteund de carkit ook MP3 spelers zodat je de muziek van je iPod via de Nokia carkit in je auto kunt afspelen.

Daarnaast, maar dat wordt er niet standaard bijgeleverd, is de carkit ook voorbereid voor de koppeling met een GPS receiver. Heb je een Series 60 toestel met de bijbehorende Route 66 software, die overigens via Nokia te koop is in een bundel, compleet met GPS ontvanger, dan is de multimedia car kit compleet.Gerelateerde links:
Handsfree bellen in verkeer niet veiliger
GPS Smartphone met verkeersinformatie
Garmin StreetPilot 2820 navigeert en entertaint
Tom Tom in je eigen 'taal'
Nieuwe Tom Tom One met MP3!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.