Toestellen
22 mei 2007 - Ron Smeets

Nokia's midrange 3109 'Classic'

De Finse toestelmaker heeft weer een nieuw mid-range toestel aan haar al maar uitdijende collectie toegevoegd, de 3109 'Classic'.

Deze candybar ziet er op het eerste gezicht uit als een low-end model, maar de specs zijn wel degelijk meer dan behoorlijk te noemen.

De 3109 beschikt onder andere over Bluetooth, een microSD kaart optie, speakerphone, email functie, USB aansluiting en diverse applicaties zoals een agenda, to-do's en notitieblok.

Zonder abonnement gaat de 3109 'Classic' zo'n 140 Euro kosten. Het is de bedoeling dat ie nog voor de zomer in de winkels ligt. Of hij dan ook al meteen in Nederland en Belgie te koop zal zijn is nog niet beklend.Gerelateerde links:
Nokia 6085, een veelzijdige mid-range clamshell
Nokia 2626, 6086, 6290 en 6300 aangekondigd
Nokia 6300: jong of zakelijk?
Drie nieuwe Nokia's onthuld
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.