Entertainment
04 oktober 2005 - Ron Smeets

Nokia's Camphone fotowedstrijd van start

De komende maanden kan iedereen die dat wil en over een camphone beschikt meedoen aan Nokia's grote camphone fotowedstrijd.

Om de deelnemers wat extra inspiratie te geven heeft Nokia 5 fotografen ingehuurd die op de site laten zien waartoe een moderne camphone zoal in staat is als het gaat om het maken van foto's.

Diezelfde fotografen vormen uiteindelijk ook de jury die gaat bepalen welke 5 inzendingen in de prijzen zullen vallen. De 5 winnaars mogen als prijs een dagje assisteren (en fotograferen) tijdens een professionele fotoshoot van een van de fotografen. Of de kans bestaat dat daar een Playboy (of Playgirl) fotoshoot bij zit is niet bekend.

Meedoen kan tot 16 december en de winnaars worden begin volgend jaar bekend gemaakt. Laat me raden! Tijdens de inroductie van de N91 ?! Wie weet...!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.