Geruchten
02 februari 2006 - Ron Smeets

Nokia's business smartphone komt in Februari

Ook dit zijn nog geruchten, maar volgens MobileBee zal de Nokia E61, ofwel de smartphone PDA van de Finse toestelfabrikant, over een kleine twee weken in de VS al op de markt komen.

Zoals wij ook al eerder schreven mikt Nokia met de E-Series toestellen met name op de zakelijke (BlackBerry) markt. Het grote voordeel van de E61 in vergelijking tot andere mobiele (push)email toestellen is dat Nokia het voor elkaar gekregen heeft om de verschillende email-applicatie's in één toestel te combineren: BlackBerry Connect, GoodLink, Nokia Business Center, Seven Mobile Mail, Seven Always-On Mail en Visto Mobile.

De E61 gaat in de VS zo'n 500 dollar kosten.Gerelateerde links:
De E61: Nokia's eigen blackberry
Nokia introduceert de E-Serie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.