Toestellen
04 mei 2006 - Ron Smeets

Nokia's Blackberry toestel eindelijk leverbaar

Het lijkt er nu toch echt op dat Nokia de problemen die het ondervond met de push mail software op de eind vorig jaar aangekondigde E61 definitief onder controle heeft.

De BlackBerry concurrent van Nokia wordt sinds eind vorige week namelijk uitgeleverd. Nog niet overal, want hier in Nederland staan de E Series toestellen nog als 'binnenkort beschikbaar' op de site, maar volgens BetaNews heeft Nokia zelf bekendgemaakt dat de E61, en later deze maand ook de E70, dus beschikbaar is.Gerelateerde links:
Nokia's E62 een goedkope BlackBerry concurrent
Nokia's business smartphone komt in Februari
De E61: Nokia's eigen blackberry
Review Nokia E70
Nokia introduceert de E-Serie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.