Nieuws
14 januari 2013 - Redactie MobileCowboys

Nokia zet in op cameratelefoons

In een interview met CNET tijdens de CES heeft Chris Weber VP sales en marketing van Nokia laten weten dat het bedrijf in 2013 verschillende nieuwe cameratelefoons op de markt zal brengen. Nadat de Finnen tijdens het Mobile World Congress 2012 de wereld wist te verbazen met hun 41 megapixel 808 Pureview zullen de 2013 toestellen van Nokia meer gericht zijn op het maken van kwalitatief goede foto's en video's opnames.

Naast de verbluffende techniek van de Nokia 808 hebben we sinds het begin van dit jaar ook in Nederland kennis kunnen maken met de Pureview techniek op de Lumia 820 en 920 en daarmee heeft Nokia al een drietal toestellen op de markt die zeker op foto- video en audio gebied ver boven de andere merken uitstijgen.

Met name in situates met weinig licht staat de Lumia 920 z'n mannetje en zijn de reacties op dat gebied nagenoeg alleen maar positief, iets wat Nokia niet ontgaan zal zijn.

De verwachting is dat Nokia op het komende MWC nog meer Window 8 telefoons gaat aankondigen waarbij de camera's een grote rol zullen spelen.

via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl