Geruchten
08 mei 2009 - Ron Smeets

Nokia XpressMusic 5900 gespot?

Op de foto hiernaast (meer foto's hieronder) us nog niet veel meer te zien dan de voorkant van wat vermoedelijk, zo luiden de geruchten, de opvolger zou moeten worden van de Nokia 5800 XpressMusic, de 5900 wellicht?

Als de berichten kloppen dan zou dit toestel uitgerust worden met een 3.5 inch touchscreen display en een 5 megapixel camera. Meer info is nog niet uitgelekt. De bron van deze geruchten is afkomstig uit China dus ik neem dit 'nieuws' vooralsnog met een korreltje (of twee) zout.

Nokia-5900-XM-Rumor-a
Nokia-5900-XM-Rumor-c
Nokia-5900-XM-Rumor-b
Nokia-5900-XM-Rumor

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.