Geruchten
12 oktober 2007 - Ron Smeets

Nokia XpressMusic 5710 gespot

Zijn voorganger, de 5700 is al weer een tijdje op de markt en dus lijkt de komst van een opvolger een reële optie.

Het toestel op de foto's hierboven en na de klik zou dan ook de XpressMusic 5710 moeten zijn van Nokia, zo luiden de geruchten.

Behalve de kleur, zwart en geen duotonen meer zo op het eerste gezicht, heeft de Nokia 5710 ook een 3.2 megapixel camera en ingebouwde GPS ontvanger, waarschijnlijk ondersteund door een snellere processor en meer intern geheugen. Althans dat mogen we hopen als er ook mee genavigeerd kan gaan worden.

Meer is op dit moment nog niet bekend, maar Nokia heeft binnenkort wel weer een aantal events gepland staan dus wellicht dat we hem daar officiëel gaan tegenkomen.

Via: iDNES (Tsjechisch)Gerelateerde links:
Nokia 5700 'XpressMusic' komt nog deze lente
Nokia Go Play: XpressMusic 5310, 5610 en Ovi
Nokia XpressMusic 5610
Nokia XpressMusoic 5310
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.