Concepten
18 maart 2010 - Ron Smeets

Nokia X9 concept

Persoonlijk vind ik de X6 van Nokia niet zo heel erg mooi. Een creatieve Griekse blogger dacht daar volgens mij hetzelfde over en dat resulteerde in onderstaand concept van de Nokia X9.

Behalve dat het toestel ietwat rondere vormen en een groter (AMOLED) display gekregen heeft, is er ook een aantal leuke Social Networking details in verwerkt. Verder zie je ook een 12 megapixel camera met 720p HD video-opname functie en een quad LED flitser. Ook leuk bedacht is de integratie van twee USB poorten en een HDMI uitgang. De foto's (of beter gezegd photoshopjes ;-))

nokia-x9-concept-02 nokia-x9-concept-03 nokia-x9-concept-04 nokia-x9-concept-05 nokia-x9-concept-01

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.