Geruchten
21 maart 2011 - Ron Smeets

Nokia X7 nog voor de zomer naar Engeland?

Enkele maanden geleden deden heel wat geruchten de ronde over de Nokia X7. Dit toestel zou, rondom de CES, in de VS geintroduceerd worden maar werd op de valreep geschrapt door zowel Nokia als de beoogde provider die hem moest gaan voeren.

Nu is de Nokia X7 echter ook in Europa opgedoken. in dezelfde presentatie van de Engelse provider 'Three' waar de Samsung Galaxy SII Mini te zien was stond ook een vermelding over de Nokia X7.

Dat toestel zou namelijk nog vóór de zomer door Three op de (Engelse) markt gebracht gaan worden als opvolger van de Nokia X6.

Bron: Engadget

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.