Geruchten
10 juni 2010 - Ron Smeets

Nokia X7, N9, E7 en S-Series op komst?

Laat ik beginnen met te zeggen dat de kans dat Nokia met een N9, E6, E7 en X7 op de proppen zal komen natuurlijk heel erg groot is. De Finnen hebben immers de N8, E5 en X6 al (bijna) in de winkels liggen.

Het plaatje dat hiernaast (en de grotere versie hieronder) te zien is toont het Nokia toestel huisje voor de komende periode. Daarop worden onder andere de N9, E7 en X7 getoond.

Wat echter wel nieuw is, is de aankondiging (tekst naast het plaatje) dat er ook een S-Series gaat komen. Volgens de tekst zal de S-Series voorbehouden worden aan een gelimiteerd aantal toestellen die niet thuishoren (of passen) in een van de andere Series. We zullen zien. nokia-new-phones Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.