Geruchten
26 november 2010 - Ron Smeets

Nokia X7 gespot? (video)

Geruchten over (mogelijk) nieuwe toestellen blijven leuk om te zien. Neem nu het filmpje (en een paar kiekjes) van de Nokia X7 dat een paar uur geleden opdook, en vervolgens weer verdween, en inmiddels via diverse andere bronnen weer online verschijnt. In het filmpje is vooral te zien dat het toestel aardig overweg kan met Need for Speed ;-)

Dankzij mijn RealPlayer Downloader had ik het filmpje zelf al snel ook op mijn eigen Laptop staan. Veel meer is er over de Nokia X7 nog niet bekend. Hij zou een 8 megapixel camera hebben en Symbian^3 draaien, maar dat is redelijk standaard voor een nieuwe Nokia anno 2010 ;-) Enjoy!

http://vimeo.com/17215660

De foto's: Nokia-X7-b Nokia-X7-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.