Geruchten
11 april 2011 - Ron Smeets

Nokia X7 en E6 worden morgen gepresenteerd?

Morgen (12 april) presenteert Nokia niet alleen de Symbian Summer Update, maar ook de Nokia X7 (foto) en Nokia E6. Deze geruchten worden althans steeds sterker.

Dit weekend verschenen via de Engelse provider 'Three' twee filmpjes  van de X7 en E6 online. Inmiddels (maandag-ochtend) zijn deze video's 'offline' gehaald (als 'privé video gemarkeerd) door de provider, maar van het X7 filmpje is nog een kopie op YouTube te zien, voor zolang als dat duurt natuurljk ;-)

Beide toestellen zijn de afgelopen weken en maanden al diverse keren in het geruchtencircuit opgedoken. Het lijkt er nu dus op dat Nokia deze nieuwe Symbian toestellen morgen officieel gaat onthullen.

De video van de Nokia X7:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.