Toestellen
19 oktober 2009 - Ron Smeets

Nokia X6 promo filmpje

De Nokia X6 was een van de toestellen die tijdens de meest recente editie van Nokia World geintroduceerd werd. Het toestel is de afgelopen weken echter overlopen door al het nieuws en de belangstelling rondom de N900.

Ik heb tijdens de IFA in Berlijn kort even met de X6 kunnen spelen en zoals jullie hier kunnen lezen was ik niet echt onder de indruk. Voor de liefhebbers hieronder een demofilmpje van het toestel, gemaakt door de Finse fabrikant zelf. Oordeel zelf maar wat je er van vindt.

http://www.youtube.com/watch?v=7Br8Cm0CaJ8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.