Toestellen
05 juli 2010 - Ron Smeets

Nokia X2 video

De Nokia X2 werd ruim twee maanden geleden gepresenteerd. In tegenstelling tot zijn naamgenoot van Sony Ericsson, die overigens niet meer naar Nederland komt, is de Nokia X2 zeker geen high end (windows mobile) smartphone maar een mid-range Series 40 toestel.

De Nokia X2 is een candybar model met onder andere een 2.2 inch QVGA TFT display (geen touchscreen), een 5 megapixel camera met flitser, tri-band GSM met GPRS en EDGE support en een microSD geheugenkaart gleuf. Hieronder kun je een (Franse) hands-on video zien, zonder geluid.

  Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.