Geruchten
18 maart 2010 - Ron Smeets

Nokia X2 op komst?

Op het forum van het Duitse NokiaPort is een bericht geplaatst waarin te lezen staat dat de Finse fabrikant binnenkort de Nokia X2 zal onthullen.

Veel details worden er nog niet gegeven, maar het toestel zou een low-end model worden met quad-band GSM support en Bluetooth. Omdat het een X-Series model betreft zal er natuurlijk ook een multimediaspeler aanwezig zijn.

Meer specs en afbeeldingen zijn er nog niet. De gegevens hierboven zijn afkomstig van een Indonesische provider. Het zal mij benieuwen of deze geruchten iets van waarheid bevatten. Dat zal de tijd moeten uitwijzen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.