Geruchten
03 november 2010 - Ron Smeets

Nokia X2-01 gespot

Tja, die nieuwe naamgeving van Nokia is nog steeds effe wennen. Ik bedoel, als ik nu zeg dat de nieuwe Nokia X2 gespot is, dan zullen velen van jullie zeggen 'die is er toch al'. Klopt, maar dit is de Nokia X2-01, een opvloger / broertje van de X2(-00).

De nieuwe X2-01, als de geruchten kloppen, lijkt iets meer op de Nokia C3 dan op de vorige X2, dsu het zou mij, ondanks dat hier toch echt X2 op het toestel staat, dat dit de Nokia C3-02, of zoiets, zou worden.

De specs van de nieuwe X2-01 bevatten, als de geruchten kloppen natuurlijk, onder andere een 3 megapixel camera, quad-band GSM support, 3.5mm audio aansluiting, een full qwerty toetsenbord en hij zou zo'n 115 euro gaan kosten. we zullen zien.

x2 Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.