Geruchten
20 juli 2009 - Ron Smeets

Nokia X- en C-Series op komst?

Afgelopen weekend zijn twee geruchten opgedoken waaruit zou kunnen blijken dat Nokia, naast de bekende N- en E-Series ook met C- en X-Series toestellen op de proppen gaat komen.

De Finse fabrikant heeft in ieder geval voor beide namen een 'trademark' registratie lopen. Welk type toestellen Nokia onder de C- en X-Series gaat hangen is nog niet bekend, maar de 'C' zou natuurlijk iets met 'Camera' te maken kunnen hebben.

Online wordt er ook gespeculeerd over de Nokia Netbook's die eventueel als C-Series modellen op de markt kunnen komen (de C van Computer, in dat geval). En de X-Series dan? Doe maar een suggestie ;-)nokia-cseries-trademark

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.