Nieuws
26 september 2011 - Ron Smeets

Nokia World wordt definitief een Windows Phone event

Wie er nog aan mocht twijfelen. Nokia World, op 26 en 27 oktober in Londen, wordt defintiief een Windows Phone event.

Op de site van Nokia World is namelijk de agenda van de twee dagen gepubliceerd en daarbij zullen ook een aantal Microsoft (Windows Phone) sprekers hun opwachting maken. Een van de meest interessante presentaties, samen met de openenings keynote van Nokia CEO Stephen Elop, is die van Joe Belfiore van Microsoft.

Hij spreekt op de eerste dag, 's middags, over 'Building a different kind of UI'. Daarmee is nog niet gezegd dat Nokia's Windows Phone UI er veel anders zal gaan uitzien dan de UI die we inmiddels al kennen van Windows Phone 7 en 7.5 (Mango), maar ik denk dat er voor Nokia zeker wat unieke features in verwerkt gaan worden.

Enfin, ik ben er bij op 26 en 27 oktober en zal vanuit Londen zeker ook live verslag doen van de belangrijkste presentaties en aankondigingen. Stay tuned dus!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.