Entertainment
03 december 2008 - Ron Smeets

Nokia World Party in Barcelona

Gisteravond was het, na al het (grote) Nokia nieuws waaronder we de hele dag bedolven waren hier op Nokia World tijd voor een feestje.

Hiervoor hadden de Finnen de trendy club Razzmatazz afgehuurd en de diverse zalen omgetoverd in thema ruimtes. Nee, geen toestellen en services dit keer maar gewoon een Pop/Rock-, Jazz- en Disco Room waar diverse artiesten optraden.

Daarbij fungeerde de Nokia House Band, tja ze bestaan echt en komen nog uit Helsinki ook ;-), als rode draad. Hoofdact in de Pop/Rock zaal was de, eveneens uit Finland afkomstige band Sunrise Avenue.

Kortom, een prima georganiseerd avondje met voldoende entertainment en versnaperingen voor de inwendige mens. Ennuh, gelukkig heb ik de foto's nog ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.