Nieuws
13 juli 2009 - Ron Smeets

Nokia World in Duitsland dit jaar

Nokia heeft dit jaar ervoor gekozen om Nokia World in het Duitse Stuttgart te organiseren. Een goedmakertje voor de plotselingen sluiting van de Bochumse fabriek wellicht? Nah, dat zal niet hebben meegespeeld, toch?

Opvallend is ook dat het evenment deze keer al op 2 en 3 September aan de beurt is, drie maanden vroeger dan de vorige jaren het geval was. Waarschijnlijk heeft men hiervoor gekozen om wat meer tijd te creeren tussen Nokia World en de start van het Mobile World Congres in Barcelona.

Vorig jaar was de aankondiging van de N97 het grote nieuws tijdens Nokia World. Het zal mij benieuwen wat de Finnen dit jaar in Stuttgart uit hun hoge hoed toveren. Ik heb gehoord dat er drie aankondigingen gepland staan.

Hieronder staat alvast een teaser video van Nokia World 09.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.