Nieuws
16 september 2005 - Ron Smeets

Nokia wil de Blackberry markt veroveren

Nokia zit weer aardig in de lift, mede dankzij succesvol wordende pogingen om de geleden schade van het missen van zoveel nieuwe mobiele trends in de afgelopen jaren in te halen.

Een van de volgende doelstellingen van de Finnen wordt dan ook het veroveren van de Blackberry markt. Hiervoor gaat Nokia de komende maanden diverse toestellen uitrusten met mobiele email software onder de naam Nokia Business Centre.

Nokia is ervan overtuigd dat het een rol van betekenis kan gaan spelen in de mobiele email markt met concurrenten als RiM (Blackberry), Misrosoft, Visto en Seven Networks.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.