Nieuws
18 mei 2009 - Ron Smeets

Nokia: Wij recyclen, en jij?

Tja, het milieu is natuurlijk al geruime tijd een hot item. CO2 neutraal, carbon-footprint en groene energie zijn maar drie van de termen waar we regelmatig mee overstelpt worden.

Helaas, zo meldt Nokia in onderstaande video, biedt slechts 3% van de mobiele bellers hun oude mobieltje aan ter recycling. De boodschap moge dus duidelijk zijn. Recycle je oude mobieltje. De beelden van het recycling proces in de video zijn overigens opgenomen in Nederland.

http://www.youtube.com/watch?v=X8UXZfUq5_A

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.