Nieuws
06 juli 2011 - Ron Smeets

Nokia verlaagt de prijzen van haar smartphones in Europa

Volgens Reuters heeft Nokia besloten de prijzen van een aantal (high-end) smartphones in Europa te verlagen. Reuters baseert haar uitspraken op bronnen uit de 'mobiele industrie' en uitspraken van een van de Nokia woordvoerders.

Het betreft onder andere een prijsverlaging van ca. 15% voor de Nokia N8, Nokia C7 en de nieuwe Nokia E6 met Symbian Anna.

"Prijsveranderingen zijn onderdeel van onze reguliere bedrijfsvoering an soms betekent dat dus dat we in bepaalde markten de prijs van diverse toestellen verlagen", aldus James Etheridge, een van de woordvoerders van de Finse fabrikant.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.