Entertainment
07 september 2010 - Ron Smeets

Nokia UK gaat op de ordinare toer met Pamela Anderson

Heel wat jaartjes geleden was Pamela Anderson, toen ze nog in Baywatch speelde, toch vooral een lekkere beach babe. Nou ja, ze had ook toen al een ietwat ordinaire uitstraling, maar ze was jong en zag er goed uit. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar en heel wat schandalen, borstvergrotingen, én verkleiningen, verder en eigenlijk is miss Anderson een beetje uitgerangeerd, toch?

Bij Nokia in Engeland denken ze daar duidelijk anders over. Zij hebben Pamela weten te strikken voor een prijsvraag rondom de Nokia N8. Ofwel, Nokia UK gaat op de ordinaire toer.

Je kunt daar namelijk meedoen aan een wedstrijd en zo een bijrol in haar nieuwste film winnen die volledig in HD opgenomen wordt met de Nokia N8. Ik woon niet in Engeland, maar ik zou ook niet meedoen. Kom op Nokia, er waren toch zeker wel betere actrices te krijgen voor een dergelijke actie? Of mocht het niets kosten? Dan moet je inderdaad aankloppen bij een uitgerangeerde ster. De vraag is natuurlijk of je je daarmee, als wereldmarktleider, wilt en moet vereenzelvigen. Ik denk van niet! Nokia-Pamela-Anderson

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.