Geruchten
20 augustus 2008 - Ron Smeets

Nokia Tube komt eind dit jaar

Minimaal de helft van de (mobiele) wereld wacht al ruim een jaar met smacht op de komst van Nokia's eerste full touchscreen toestel. Dat durf ik best zo te stellen.

Alom, afgaande op de geruchten van de afgelopen 12 maanden, wordt verwacht dat het toestel ergens tussen Q4 van dit jaar en Q2 van 2009 op de markt zal komen maar officieel hebben de Finnen daar nog geen mededelingen over gedaan. Tot vandaag dus.

Volgens The Economic Times uit India zou Nokia nu bevestigd hebben dat de eerste full touchscreen Nokia, de Tube, nog dit jaar op de markt gaat komen.

De uitspraak of bevestiging van de komst van de Tube in 2008 is afkomstig van de Indiase marketing manager van Nokia, Devinder Kishore. We zullen zien!Gerelateerde links:
'Nieuwe' foto van de Nokia Tube
Nieuwe foto's van de Nokia Tube User Interface
Nokia N79, N85 en 5800 XpressMedia (Tube) gespot
Nokia 5800 XpressMusic op Duitse reclameposter
Nokia touchscreen toestel nog dit jaar in de winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.