Geruchten
18 juli 2008 - Ron Smeets

Nokia touchscreen toestel nog dit jaar in de winkels

Als we deze berichten mogen geloven dan heeft Nokia deze week de knoop doorgehakt en besloten om haar eerste touchscreen toestel, de Xpress Media, Xpress Music, Tube, iPerformer of welke naam hij dan ook zal krijgen, nog dit jaar in de winkels te laten verschijnen.

Eind Augustus is het precies een jaar geleden dat Nokia voor het eerst een tipje van de sluier die over dit toestel ligt oplichtte. Sindsdien is er veel over gespeculeerd maar tot op de dag van vandaag heeft Nokia nog geen enkel officieel bericht over het toestel uitgegeven.

Volgens MobileTopSoft zou het toestel dus in de tweede helft van dit jaar (die net begonnen is) op de markt gaan komen. We zullen zien!Gerelateerde links:
Nokia 5800 XpressMusic op Duitse reclameposter
Nokia: Touchscreen voor iedereen
Nokia N79, N85 en 5800 XpressMedia (Tube) gespot
Eerste foto's van de Nokia 'Tube' Touchscreen Phone?
Nokia's Symbian S60 Touchscreen UI gepresenteerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.