Geruchten
25 december 2012 - Ron Smeets

Nokia tablet heeft simkaart en keyboard accessoire met accu?

Het gerucht dat Nokia binnenkort een 10.1 inch Windows 8 RT tablet gaat presenteren werd enkele dagen geleden weer aangewakkerd. Deze mogelijke Surface concurrent zou wellicht tijdens het MWC in Barcelona, eind februari, het daglicht gaan zien.

De afgelopen uren zijn nog wat mogelijke specs opgedoken. Zo zou de Nokia tablet, in tegenstelling tot de Surface van Microsoft zelf, wel voorzien worden van een simkaart optie voor 3G (en/of 4G) data support.

De Nokia tablet zou ook een HDMI en USB aansluiting krijgen. Verder wordt ook gesproken over een cover (hoesje) accessoire met een ingebouwd qwerty toetsenbord, twee USB aansluitingen, een uitklapbare standaard en een accu met wat extra power wanneer de accu van de tablet zelf na een uurtje of 10 (intensief) gebruikt leeg is. Niet zomaar een 'hoesje' dus ;-)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.