Geruchten
24 juni 2011 - Ron Smeets

Nokia 'Sea Ray' (Windows Phone 7) gefilmd

Gisteren doken al een aantal kiekjes op van een Windows Phone 7 prototype met het Nokia logo. Die afbeeldingen waren afkomstig uit een video waarin Stephen Elop zelf het toestel presenteerde.

Welnu, deze video is inmiddels ook online verschenen (totdat Nokia hem offline laat halen, natuurlijk ;-))). Het toestel dat getoond wordt staat vooralsnog bekend als de Nokia Sea Ray. Ongetwijfeld een codenaam voor wat uiteindelijk wel eens de Nokia W7 zou kunnen worden, maar dat is pure speculatie van mijn kant.

http://www.youtube.com/watch?v=wCTH7rBoGck

Inmiddels is er ook een betere foto beschikbaar: Nokia-Sea-Ray-a

Via, Foto via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.