Nieuws
21 oktober 2011 - Ron Smeets

Nokia Sabre (Windows Phone) gespot

Mocht Nokia volgende week meer dan één Windows Phone toestel, de Nokia 800 (aka Sea Ray) onthullen tijdens Nokia World, en ik hoop eigenlijk dat de Finnen dat inderdaad gaan doen, dan zou de Nokia Sabre er een kunnen worden voor de mid-range markt.

Die gedachte kwam bij mij in ieder geval als eerste bovendrijven toen ik onderstaand gelekt kiekje zag, in combinatie met enkele specs die eerder al eens opdoken.

De foto van de Nokia Sabre is wederom via PocketNow uitgelekt. Wat daarbij wel opvalt is dat er geen 'home', 'menu' en 'search' knoppen zichtbaar zijn, maar dat zou kunnen liggen aan het feit dat de foto ietwat overbelicht is. De specs die nu genoemd noemen een iets ander display. Nu wordt gesproken over een 3.5 inch WVGA display (in plaats van 3.7 inch). Daarnaast wordt nu ook 1GB RAM genoemd. Verder zou de Nokia Sabre nog steeds een 1.4GHz processor en een 5 megapixel camera krijgen. Het prijskaartje zou tussen de 300 en 350 Euro liggen. Letwel dit zijn nog steeds allemaal maar geruchten.

De grote afbeelding: nokia-sabre

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.