Geruchten
08 december 2007 - Ron Smeets

Nokia S60 Touch toestel blijkt Bluetooth GPS module

Hij dacht een wereldprimeur te hebben gespot die Thorsten van NokiaPort dot de, maar helaas is het 'toestel' op de foto hierboven niet een nieuwe Nokia GSM met het S60 Touch OS maar een Bluetooth GPS module van de Finse fabrikant.

Feitelijk is het de LD-4W, zoals gezegd dus een Bluetooth GPS module en geen nieuw, mysterieus, toestel. Hieronder staat nog een ietwat duidelijkere foto en hier kun je de specs nalezen.Gerelateerde links:
Uitgebreide S60 Touch demo
Nokia's Symbian S60 Touchscreen UI gepresenteerd
Symbian S60 Touch videodemo
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.