Nieuws
02 februari 2008 - Ron Smeets

Nokia S60 Touch demo in Barcelona

Sinds de eerste aankondiging van Nokia's S60 Touch UI enkele maanden geleden is het redelijk stil gebleven rondom de Finse iPhone concurrentie.

Op haar eigen S60 Blog heeft Nokia inmiddels bekendgemaakt dat men een demo van S60 Touch gepland heeft staan tijdens het Mobile World Congress over ruim een week in Barcelona.

Wat er precies gepresenteerd gaat worden (prototype?) wordt nog geheim gehouden maar zeker is wel dat we in Barcelona meer zullen zien.

Er zijn de afgelopen weken in ieder geval voldoende Nokia ideeën via patentaanvragen en dergelijke boven water komen drijven om vol verwachting uit te kunnen kijken naar hetgeen Nokia ons in Barcelona zal voorspiegelen.Gerelateerde links:
Nokia Touchscreen patent gaat veel verder dan de iPhone
Uitgebreide S60 Touch demo
Symbian S60 Touch videodemo
Nokia's Symbian S60 Touchscreen UI gepresenteerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.