Geruchten
23 juni 2011 - Ron Smeets

Nokia S40 toestel met 1GHz processor en CBD op komst?

De Nokia N9 is het eerste Finse toestel met een 1GHz processor maar als we deze tweets van een Argentijnse Marketing Manager van Nokia mogen geloven dan is er ook een S40 toestel op komst met een 1Ghz processor en Clear Black Display.

Fernando Freytes tweete de afgelopen dagen tot twee maal toe dat een dergelijk toestel in de Finse pijplijn zit.

Behalve de specs van de processor, het OS en display stond in een van de tweets ook dat het toestel voorzien zou worden van een qwerty toetsenbord, WiFi, 3G (HSDPA) support, Nokia Messaging en toegang tot een App Store (OVI). De originele tweets zijn alweer offline gehaald door Fernando, maar de screenshots ervan zijn wel bewaard gebleven.

Bron (Spaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.