Geruchten
09 augustus 2009 - Ron Smeets

Nokia RX51 Tablet Phone gespot

Dat Nokia nog een 'opvolger' van de N800 tablet serie aan het ontwikkelen is hebben we de afgelopen weken en maanden al meerdere keren in het geruchtencircuit kunnen lezen.

Dit weekend zijn voor het eerst enkele live foto's van het toestel, de Nokia RX51 (aka N900 Rover) opgedoken. Hoewel ook dit natuurlijk nog steeds in de categorie 'geruchten' valt moet ik wel zeggen dat de foto's er behoorlijk echt uizien. Oordeel zelf maar.

Nokia-RX51-a nokia-rx-51-tablet-01 nokia-rx-51-tablet-03 nokia-rx-51-tablet-05 nokia-rx-51-tablet-04

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.