Nieuws
02 mei 2006 - Ron Smeets

Nokia reageert op N83 geruchten

Tja, over het algemeen klopt het gezegde 'waar rook is, is vuur' toch nog wel.

De afgelopen uren zijn er twee ontwikkelingen rondom de N83 geruchten opgevallen.

NewMobile heeft nog wat extra foto's gevonden, waaronder één hele fraaie (zie foto) en Nokia heeft het forum van mobholics, waar de foto's voor het eerst opdoken met minimaal 1 jurist bestookt zoals nu duidelijk te zien is.

Update: Terwijl ik dit bericht aan het posten ben zie ik de foto's bij NewMobile, die ze weer van Flickr! gelinkd hadden, ook verdwijnen. Ben benieuwd wanneer wij een telefoontje krijgen (en dan bedoel ik niet de N83. . . hoewel . . . ;-)

Zie hier het bewijs:Gerelateerde links:
Weer een nieuw N Series Nokia?
Podcast applicatie voor nieuwe Series 60 Nokia's
3 nieuwe N-Series Nokia’s officieel aangekondigd
Foto's van de Nokia N73 uitgelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.