Toestellen
14 februari 2007 - Ron Smeets

Nokia RAZR. . .uhm N76

Hij werd een aantal weken al officieel aangekondigd, maar hier in Barcelona kon ik hem voor het eerst van dichtbij bekijken, de N76 van Nokia.

De fout die ik in de titel van dit bericht maakte ;-)) is wel te begrijpen als je de foto's van het toestel ziet. Natuurlijk betichten wij Nokia niet van het rippen van een populair toestelmodel, maar de Finnen zijn wel rijkelijk laat met het reageren op de vraag uit de markt naar steeds plattere toestellen.

De N76 is, zie ook mijn eerdere posting over de N95, met recht een buitenbeentje in de Nokia Familie waar toestellen in verhouding dikker zijn dan normaal. . . Foto's:Gerelateerde links:
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
Nokia N76 video preview
Nokia komt met 'Ultraplatte' N76
Nokia mikt op emerging markets
Nokia verkoopt miljard mobieltjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.