Nieuws
23 augustus 2007 - Ron Smeets

Nokia PressPlay volgende week in Londen

Ze doen zelf nogal geheimzinnig over wat er precies allemaal gepresenteerd gaat worden maar wij zullen er in ieder geval bij zijn aanstaande woensdag (29-8) in Londen tijdens het Nokia PressPlay evenement.

Wat mij in ieder geval opvalt de afgelopen dagen is dat Nokia enkele aankondigingen gedaan heeft die te maken hebben met nieuwe content deals, entertainment en andere diensten, anders dan de gebruikelijke toestelpresentaties.

Over Press Play zijn, zoals gezegd, nog weinig details bekend. Wat ik wel al weet is dat er onder andere een (spectaculair) virtueel evenement gepland staat en dat verder onder andere de volgende onderwerpen aan de orde komen:

- Internet convergentie strategie van Nokia

- Mobile entertainment

- Innovaties op het gebied van design en user interface

Daarnaast zijn er nog diverse woordvoerders aanwezig van Nokia Mobile Phones.

Klinkt interessant allemaal en ik kijk dus ook met grote belangstelling uit naar de dag zelf.Gerelateerde links:
Windows Live op Nokia N-Series
Nokia herlanceert het N-Gage game Platform
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.