Geruchten
18 november 2011 - Ron Smeets

Nokia 'poetst' toestel uit 'gelekte' video

De Nokia video die woensdag heel even te zien was op YouTube en waarin een nog niet aangekondigt Windows Phone toestel getoond werd is weer terug online, maar nu met een Lumia 800 erin ;-)))

Nokia heeft de 'Ace' of '900' dus uit de video gepoetst. gelukkig had een van onze cowboys het 'originele' filmpje woensdag al snel gedownload en dat heb ik toen ook nog opnieuw online gezet. Hieronder kun je beide varianten zien. Eerst de 'aangepaste' versie van Nokia en daaronder het 'origineel'.

De nieuwe versie van Nokia:

Het origineel:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.