Nieuws
23 november 2010 - Ron Smeets

Nokia pocket dance

Het eerste waar ik aan moest denken toen ik deze commercial van Nokia zag was 'Hey, dat herken ik' ;-) Je telefoon rinkelt en vervolgens ga je driftig zoeken in welke broek of jaszak je het toestel ook alweer gestopt (of verstopt ;-)) had. Ik denk dat er wel meer lezers zullen zijn die het tafereel in deze video zullen herkennen.

Het filmpje is een commercial voor de Bluetooth headsets van de Finse fabrikant, maar de 'Pocket Dance' is ook best grappig om naar te kijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.