Nieuws
20 augustus 2006 - Ron Smeets

Nokia opent vierde Flagship Store

Het heeft even geduurd, maar na de opening van de drie eerste Flagship Stores in Moskou, Chicago en Hong Kong heeft de Finse toestelmaker gisteren ook een winkel op eigen grondgebied geopend.

Inwoners van Helsinki en omstreken, die nog niet voor Nokia werken, kunnen zich nu dus ook vergapen aan de mooiste en nieuwste Nokia toestellen.

Wellicht dat Cowboy Henk over anderhalve week, als hij toch in Helsinki moet zijn, de tijd heeft om ons wat exclusieve kiekjes te bezorgen ;-)Gerelateerde links:
Nokia opent Flagship Store in Hong Kong
Motorola opent eerste 'Flagship Store' in China
Nokia opent eigen winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.