Nieuws
18 juli 2006 - Ron Smeets

Nokia opent Flagship Store in Hong Kong

Kort nadat de Finse toestelmaker al een Flagship Store in Moskou opende hebben ze van het tweede filiaal, in Hong Kong, het lintje ook al doorgeknipt.

Behalve de nieuwste toestellen en accesoires kunnen klanten ter plekke, net als in de vergelijkbare winkels van Motorola, techneuten raadplegen die afgestureerd zijn aan de 'Nokia Academy' en dus nooit met hun mond vol tanden staan zolang je ze iets vraagt over een Nokia GSM, PDA of accesoire.

Nu maar afwachten hoe lang het duurt voordat de Aziatische namaak-industrie ook dit Nokia 'product' gaat kopieren ;-)Gerelateerde links:
Motorola opent eerste 'Flagship Store' in China
Nokia opent eigen winkels
One-Stop-Shop winkels van Nokia
iPodBar schenkt geen alcohol
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.