Geruchten
14 augustus 2008 - Ron Smeets

Nokia onthult twee nieuwe toestellen op 18 Augustus?

Dat is wat je uit bovenstaand screenshot van een email, afkomstig van een van de PR bureaus van de Finse fabrikant, kunt afleiden.

Bovendien lijkt het erop dat Nokia van plan is om de toestellen op 18 Augustus eerst aan een select gezelschap te presenteren en dat de officiele (wereldwijde?) lancering pas een week later gepland staat.

De gelukkigen die hiervoor uitgenodigd zullen worden de toestellen kunnen de toestellen 'Vanuit hun favoriete stoel' gaan ontdekken op een speciaal voor hen toegankelijke website, zo schrijft Nokia in de email.

Ik hoop niet dat Nokia de illusie heeft dat de toestellen in die week ook daadwerkelijk alleen door de genodigden bekeken gaan worden. Login's van de site en plaatjes van de toestellen zullen vanaf 18 Augustus binnen enkele uren over het internet vliegen, zo voorspel ik ;-)

Rest natuurlijk de vraag welke toestellen de Finnen gaan presenteren. De Tube, N85? Wie weet. . .

Bron: iGadget LifeGerelateerde links:
Nieuwe foto's van de Nokia Tube User Interface
Nieuwe foto's van de Nokia Tube uitgelekt
Nokia N79, N85 en 5800 XpressMedia (Tube) gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.