Nieuws
01 oktober 2007 - Ron Smeets

Nokia neemt Apple beleid op de hak

Zie hier Nokia's laatste sneer naar Apple. Deze keer in de vorm van een advertentie (klik op de foto voor de grote versie) waarin de Finse toestelmaker duidelijk maakt dat iedereen vrij is om zijn of haar eigen software op de N95 te installeren en dat men niet gelooft in het 'gesloten systemen'.

In hun eigen woorden: "We believe the best devices have no limits. That's why we left the Nokia N-Series open. Open to Applications. Open to Widgets. Open to Anything. So go ahead and load it up. What it does is up to you."

Natuurlijk staat onder aan deze tekst een vette 'Where to buy' link ;-)

Via: Gadgets On The GoGerelateerde links:
Nokia speelt met Google Ads in op prijsverlaging iPhone
De N95 vs. iPhone in een videoreview
iPhone specs vergeleken met die van de concurrentie
iPhone keyboard op Nokia N800
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.