Toestellen
13 april 2007 - Ron Smeets

Nokia Nederland: N95 20 April in de winkel

Zoals velen van jullie opgevallen zal zijn is er de afgelopen weken nogal wat aan 'verwachte' en 'geplande' releasedatums voor de Nokia N95 de revue gepasseerd.

Gisteren viel in mijn mailbox de uitnodiging binnen om het VIP Media Evenement ter ere van de introductie van de N95 in Nederland bij te wonen, volgende week donderdag 19 April. Klik verder voor een grotere versie van de uitnodiging. Natuurlijk heb ik enkele gegevens even weggegumd ;-).

De uitnodiging spreekt van de kans 'om als eerste in Nederland de N95 te zien, voelen en testen'. Op 19 April dus, ofwel een dag later dan dat Belcompany op haar site meldt. Als Belcompany gelijk zou hebben dan zijn de genodigden natuurlijk niet meer de 'eersten' (grijze import even niet meegerekend).

Naar aanleiding daarvan heb ik nogmaals geinformeerd bij Nokia of de definitieve datum dat de N95 in de winkel zal liggen nu dan ook bekend is. Als antwoord kreeg ik: "Als alles goed gaat, ligt de N95 20 april in de winkel maar dit is onder voorbehoud!", aldus het PR Bureau van Nokia Benelux.Gerelateerde links:
Nokia N95 deze week in de winkel voor 740 Euro
N95 over 3 a 4 weken in Nederland te koop
Nokia N95 vanaf vandaag leverbaar
Nokia N95 eind Maart in Nederland te koop
Nokia N95 komt nog voor de zomer
Nokia N95 verkooppraatje is onzin!
Nokia N95 al te koop?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.