Nieuws
17 juni 2009 - Ron Smeets

Nokia N97 (wordt) een van populairste multimedia toestellen

De afgelopen week stelde ik jullie in onze Poll de vraag welk high-end Multimedia toestel jullie zouden kiezen.

De vier mogelijke antwoorden, de Nokia N97, Sony Ericsson Satio, iPhone 3G S en Samsung OmniaHD, zijn inmiddels alweer een beetje achterhaald omdat Samsung deze week de Jét (en twee nieuwe Omnia's) aangekondigd heeft. Maar ja, daar heb je natuurlijk altijd mee te maken bij dergelijke enquetes.

Enfin, van de vier toestellen die ik in deze poll naast elkaar gelegd heb is de Nokia N97 met 33% (755 stemmen) als winnaar uit de bus gekomen. De iPhone 3G S eindigde met 31% (706 stemmen) op de tweede plek.

Ook de Sony Ericsson Saito (aka. Idou) kreeg een respectabel aantal stemmen. Het Zweeds-Japanse multimedia monster dat over een maand of drie in de winkels zal liggen ontving 24% (543) van de stemmen. De Samsung OmniaHD bleef wat achter. Niet alleen eindigde dit toestel op de laatste plaats, maar deed dat met 'slechts' 11% (292) van de stemmen.

In de poll van de komende dagen wil ik graag van jullie horen welke provider volgens jou het beste mobiele netwerk heeft. Stemmen maar!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.