Geruchten
20 november 2006 - Ron Smeets

Nokia N97 was te mooi om waar te zijn

Een echte verassing is dit niet, want zoals ik mij al afvroeg toen dit gerucht in de wereld kwam leken de specificaties van de Nokia N97 te mooi om waar te zijn.

Nu is de aap dus uit de mouw gekomen en blijkt het gerucht inderdaad door een bezoeker van een Nokia ontwikkelaarsforum bedacht (en gephotoshopt) te zijn. De betreffende forumbezoeker zegt nu in een reactie dat hij het toestel alleen maar bedacht heeft in de hoop dat Nokia zijn ideeen zou oppikken voor toekomstige toestellen.

We moeten het de komende maanden dus nog maar even doen met de N95 die begin 2007 uit zal komen.

Bron: Forum dot Nokia dot comGerelateerde links:
Is dit de Nokia N97 ?!?
Nokia N95 verkooppraatje is onzin!
Nokia N95 al te koop?!
N95 en N75 in het wild gesignaleerd
Nokia N95 videodemo
Nokia N95: 5MP cam slider met GPS
Nokia N95 komt eraan

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.